Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Tax Law

WO International Tax Law

Binnen de studie International Tax Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Tax Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Tax Law-gerelateerde opleidingen.

Master International Tax Law

De master International Tax Law is erop gericht een verdiepend inzicht te geven in de onderliggende principes van het internationale belastingrecht. De master behandelt beleidsperspectieven van landen in de verschillende fases van ontwikkeling en de praktische implicaties van het recht. Internationaal belastingrecht is een mix van nationaal recht, verdragsrecht en initiatieven van zacht recht.

Soort opleiding: Master

Master International Tax Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Tax Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Tax Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud