Studiegids » Over Studiegids.nl

Over Studiegids.nl

Studiegids.nl wil duidelijkheid creëren bij de (toekomstige) studenten van Nederland. Bijvoorbeeld over wat er allemaal mogelijk is qua opleidingen, scholen en universiteiten, geldzaken en natuurlijk het algemene studentenleven. Maar dat doen wij niet alleen, hiervoor werken wij graag samen met bedrijven en instellingen uit zowel het onderwijs als ook uit het bedrijfsleven. Het doel hiervan is een win-win situatie op te zetten, zodat beide partijen er baat bij hebben.

studenten praten aan tafel

Studiegids werkt samen met 350+ studie- en studentenverenigingen,
10+ bijlesorganisaties,
30+ hogescholen en universiteiten!

Onze doelgroep

Studiegids.nl richt zich op alle mogelijke studenten. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijd, afkomst of niveau. Dus of je nou op het mbo, hbo of wo zit, of uit Nederland of het buitenland komt. En of je nou 22 jaar oud bent, of 45 jaar, je kunt bij Studiegids.nl terecht!

Studiegids.nl werkt in samenwerking met Beroepen.nl. Zodoende kunnen wij niet alleen informatie weergeven over alle mogelijke studies, maar ook informatie geven over wat je uiteindelijk met die studies kunt bereiken qua beroep. Daarvoor is Beroepen.nl in het leven geroepen. Op beroepen.nl vind je alle informatie omtrent de mogelijke beroepen, welke studies hiervoor nodig zijn en wellicht de meest belangrijke zaken; wat moet ik doen en wat krijg ik hiervoor betaald!

Het Studiegids team

Naast alle samenwerkingen, is er ook een vast Studiegids.nl team dat zijn uiterste best doet om alle bezoekers te voorzien van de juiste informatie. Daarnaast zet dit team zich in om al het nieuws up-to-date te houden en natuurlijk de samenwerkingen uit te breiden. Hieronder zie je slechts een kleine selectie van ons team, omdat het continu wordt uitgebreid.

Klaas Koopman

Marketing & PR

Klaas Koopman

Mark Spermon

E-learning Specialist

Mark Spermon

Joost Miljoen

Schrijver

Tanja de Jong

Educatie Specialist & PR

Tanja de Jong

Danielle Roof

Sales & Allround Medewerker

Danielle Roof

Patrick Heijmans

Online Marketeer

Patrick Heijmans

Jacqueline Smit

Content Specialist

Jacqueline Smit

Student of werkzaam in het onderwijs? Join the team!

Ben jij een student of ben je wellicht momenteel werkzaam in het onderwijs (in wat voor functie dan ook)? En lijkt het je leuk om hier over te schrijven? Meld je dan aan en stuur een mail naar Tanja de Jong (tdejong@studiegids.nl). Dan gaan wij kijken of je een leuke toevoeging bent voor het team, zodat binnenkort ook jouw artikelen online staan op Studiegids.nl!

Wij geloven in Het Nieuwe Werken (HNW); oftewel bij ons geen vaste tijdstippen of uren en geen vaste werklocatie, maar werken waar jij zelf het beste aan de slag kunt. Dit kan thuis zijn in een koffiebar of wellicht in een shared office. Werken voor een bepaald resultaat, daar gaan we voor!

Samenwerking opzetten?

Wil je meer studenten bereiken voor jouw bedrijf, schoolinstelling of vereniging? Neem dan nu contact met op Tanja de Jong (tdejong@studiegids.nl), of gebruik onderstaand contactformulier. Of kijk op samenwerken met Studiegids.nl.

Samenwerking Aanvragen

Maak gebruik van onderstaand formulier om contact op te nemen met Studiegids.nl voor een mogelijke samenwerking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Korte video uitleg

Dit artikel is getoetst op feiten en juistheden door , Content Specialist bij Studiegids.nl.

Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 mei 2020 om 11:59.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud