Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Togamaster

WO Togamaster

Binnen de studie Togamaster zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Togamaster wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Togamaster-gerelateerde opleidingen.

Master Togamaster

De universitaire masterstudie Togamaster is gericht op mensen met een passie voor de praktijk van de Nederlandse rechtspraak: advocaten, rechters en het Openbaar Ministerie. Er is ruim aandacht voor het vergroten van je vakinhoudelijke diepgang en je maakt kennis met de praktijk van de procesgang. Je kunt kiezen uit drie majors: privaatrecht, strafrecht en bestuursrecht. Tijdens de studie word je intensief begeleid door docenten, rechters en advocaten, maar een zelfstandige werkhouding is een must.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 29
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 29.000

Master Togamaster opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Togamaster opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Togamaster-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud