Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Recht van de Gezondheidszorg

WO Recht van de Gezondheidszorg

Binnen de studie Recht van de Gezondheidszorg zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Recht van de Gezondheidszorg wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Recht van de Gezondheidszorg-gerelateerde opleidingen.

Master Recht van de Gezondheidszorg

De universitaire masterstudie Recht van de Gezondheidszorg richt zich op aandacht aan het positieve recht. Daarnaast zijn juridische vraagstukken in de gezondheidszorg altijd nauw verweven met vraagstukken van (volks)gezondheid, economie en ethiek. Tijdens de master leer je gezondheidsrechterlijke vraagstukken met een brede en kritische blik te benaderen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 38
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 38.000

Master Recht van de Gezondheidszorg opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Recht van de Gezondheidszorg opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Recht van de Gezondheidszorg-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud