Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research)

WO Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research)

Binnen de studie Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research)

De universitaire masterstudieRechtswetenschappelijk Onderzoek (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de wetenschappelijke studie van het recht in een internationale context.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 14
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 14.000
Studenten aantal: 40

Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud