Studiegids » Samenwerking met Studiegids

Samenwerking met Studiegids

Studiegids.nl wil duidelijkheid creëren bij de (toekomstige) studenten van Nederland. Bijvoorbeeld over wat er allemaal mogelijk is qua opleidingen, scholen en universiteiten, geldzaken en natuurlijk het algemene studentenleven. Maar dat doen wij niet alleen, hiervoor werken wij graag samen met bedrijven en instellingen uit zowel het onderwijs als ook uit het bedrijfsleven. Het doel hiervan is een win-win situatie op te zetten, zodat beide partijen er baat bij hebben.

studenten praten aan tafel

Studiegids werkt samen met:
– 200 studie- en studentenverenigingen,
– 10 bijlesorganisaties,
– 30 hogescholen & universiteiten!

Onze doelgroep

Studiegids.nl richt zich op alle mogelijke studenten. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijd, afkomst of niveau. Dus of je nou op het mbo, hbo of wo zit, of uit Nederland of het buitenland komt. En of je nou 22 jaar oud bent, of 45 jaar, je kunt bij Studiegids.nl terecht!

Statistieken van ons netwerk

Studiegids.nl werkt in samenwerking met Beroepen.nl. Zodoende kunnen wij niet alleen informatie weergeven over alle mogelijke studies, maar ook informatie geven over wat je uiteindelijk met die studies kunt bereiken qua beroep. Daarvoor is Beroepen.nl in het leven geroepen. Op beroepen.nl vind je alle informatie omtrent de mogelijke beroepen, welke studies hiervoor nodig zijn en wellicht de meest belangrijke zaken; wat moet ik doen en wat krijg ik betaald!

Door deze samenwerking bereiken wij jaarlijks 170,000+ (mogelijke) studenten in Nederland. Dit kunnen dus ook mogelijke nieuwe cursisten voor een opleiding of instelling zijn, of wellicht potentiële klanten voor jouw bedrijf! Je zult begrijpen dat een samenwerking met Studiegids.nl zeker kan lonen met zo’n bereik.

2019 Resultaat: 170.000+ unieke bezoekers;
100+ nieuwe leerlingen/cursisten en 1500+ nieuwe leads voor instellingen!

Mogelijkheid tot samenwerken

Omdat onze doelgroep enorm divers en breed is (studenten in het algemeen), zijn er allerhande samenwerkingen mogelijk. Zo werken wij momenteel al samen met studie- en studentenverenigingen, bijlesorganisaties en instellingen (hogescholen en universiteiten) om hun bereik te vergroten en aanwezig te zijn voor onze bezoekers. Maar hier houdt het uiteraard niet op, ook voor studentencafés en studentenrestaurants zijn er mogelijkheden. Heb je baat bij de doelgroep studenten, dan heb je baat bij een samenwerking met Studiegids.nl.

Betreft de mogelijkheden zelf, bij Studiegids.nl staan wij open voor een gesprek. Het verschilt namelijk enorm per organisatie of bedrijf waar zij precies het beste resultaat uit kunnen halen, vandaar dat wij dit graag samen opstellen. Mocht je al een leuk idee hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen!

Samenwerking opzetten?

Wil je meer studenten bereiken voor jouw bedrijf, schoolinstelling of vereniging? Neem dan nu contact met op Tanja de Jong (tdejong@studiegids.nl), of gebruik onderstaand contactformulier.

Samenwerking Aanvragen

Maak gebruik van onderstaand formulier om contact op te nemen met Studiegids.nl voor een mogelijke samenwerking.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit artikel is getoetst op feiten en juistheden door , Content Specialist bij Studiegids.nl.

Deze pagina is het laatst bewerkt op 24 maart 2020 om 16:04.

Bronnen: geen

Skip to content