Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Sociaal recht en sociale politiek

WO Sociaal recht en sociale politiek

Binnen de studie Sociaal recht en sociale politiek zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sociaal recht en sociale politiek wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sociaal recht en sociale politiek-gerelateerde opleidingen.

Master Sociaal recht en sociale politiek

De universitaire masterstudie Sociaal recht en sociale politiek combineert het internationale arbeidsrecht met gerelateerde gebieden als arbeidsverhoudingen, sociaal beleid en arbeidsmarktdynamiek vanuit een internationaal en europees perspectief.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 24
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 24.000

Master Sociaal recht en sociale politiek opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sociaal recht en sociale politiek opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sociaal recht en sociale politiek-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud