Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Recht en Arbeid

WO Recht en Arbeid

Binnen de studie Recht en Arbeid zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Recht en Arbeid wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Recht en Arbeid-gerelateerde opleidingen.

Master Recht en Arbeid

De universitaire masterstudie Recht en Arbeid is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de regelingen en voorzieningen ten aanzien van arbeid en ziekte. Aan de orde komen onder andere methoden ter bevordering van preventie en reïntegratie en rechten en plichten van werkgevers en werknemers. De onderwerpen worden vanuit (inter)nationaal perspectief, maar ook vanuit een gezondheidswetenschappelijke invalshoek benaderd. Je kunt dan aan het werk bij onder andere de overheid, in de individuele hulpverlening of in juridische beroepen, zoals de advocatuur of de rechterlijke macht.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 30
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 30.000

Master Recht en Arbeid opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Recht en Arbeid opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Recht en Arbeid-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud