Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Sustainability Science and Policy

WO Sustainability Science and Policy

Binnen de studie Sustainability Science and Policy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sustainability Science and Policy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sustainability Science and Policy-gerelateerde opleidingen.

Master Sustainability Science and Policy

De universitaire masterstudie Sustainability Science and Policy is gericht op de problemen rond duurzaamheid. Je verkrijgt een lange termijn perspectief over hoe economie, milieu en de samenleving op elkaar inspelen. Daarbij leer je om interdisciplinair na te denken en geïntegreerde aanpakken te kiezen rondom duurzame ontwikkeling in een internationale omgeving.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 71
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 71.000

Master Sustainability Science and Policy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sustainability Science and Policy opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sustainability Science and Policy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud