Studiegids » wo » WO Opleidingen » International Tax Law (Master) – Universiteit van Amsterdam – Amsterdam

International Tax Law (Master) – Universiteit van Amsterdam – Amsterdam

De master International Tax Law is erop gericht een verdiepend inzicht te geven in de onderliggende principes van het internationale belastingrecht. De master behandelt beleidsperspectieven van landen in de verschillende fases van ontwikkeling en de praktische implicaties van het recht. Internationaal belastingrecht is een mix van nationaal recht, verdragsrecht en initiatieven van zacht recht.

The curriculum covers both the established framework of international tax law and emerging issues. A fundamental premise is that a proper understanding of this area of the law requires studying both the ‘big picture’ and the technicalities. A large focus is placed on practical case studies and technical meetings. Through your choice of elective courses and thesis topic, it is possible to obtain a specialisation in Transfer Pricing, Value Added Tax Law or European Direct Tax Law.

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Universiteit van Amsterdam, Amsterdam in Amsterdam.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding International Tax Law.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding International Tax Law (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben studenten gestemd op de opleiding International Tax Law. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 0.0% een 3, 0.0% een 4 en tot slot heeft 0.0% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Sfeer 7.8 / 10
  • Docenten 7.2 / 10
  • Toetsing en informatie 6.5 / 10


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over International Tax Law van Universiteit van Amsterdam in Amsterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie International Tax Law dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

International Tax Law Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie International Tax Law. Heb je zelf ook ervaring met International Tax Law van Universiteit van Amsterdam, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding International Tax Law (voltijd) in Amsterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Amsterdam!


Veelgestelde Vragen over International Tax Law

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over International Tax Law te volgen bij Universiteit van Amsterdam:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding International Tax Law volgen?

De opleiding International Tax Law kun je onder andere bij Universiteit van Amsterdam in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding International Tax Law, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Universiteit van Amsterdam, vestiging Amsterdam

Adresgegevens

Gebouw E, Roetersstraat 11
1018 WB, Amsterdam
Noord-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:05.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen