Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Recht en onderneming

WO Recht en onderneming

Binnen de studie Recht en onderneming zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Recht en onderneming wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Recht en onderneming-gerelateerde opleidingen.

Master Recht en onderneming

De universitaire masterstudie Recht en Onderneming is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het functioneren van ondernemingen, bedrijven en organisaties in relatie tot het recht. Je verdiept je in de arbeidsverhouding tussen werkgever en werknemers, medezeggenschap en sociale zekerheid.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 39
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 39.000

Master Recht en onderneming opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Recht en onderneming opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Recht en onderneming-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud