Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Research in Public Administration and Organizational Science (research)

WO Research in Public Administration and Organizational Science (research)

Binnen de studie Research in Public Administration and Organizational Science (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Research in Public Administration and Organizational Science (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Research in Public Administration and Organizational Science (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Research in Public Administration and Organizational Science (research)

De universitaire masterstudie Research in Public Administration and Organizational Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de organisatie en werkwijze van het openbaar bestuur en de publieke sector. De studie wordt gekenmerkt door de analyse van maatschappelijke en bestuurlijke problemen, het oplossen van die problemen (onder andere door het juiste beleid te kiezen) en het helpen organiseren van de uitvoering van het beleid. Je leert alles over de organisatie van het openbaar bestuur en de maatschappelijke omgeving, de belangrijkste besturingsmechanismen en -technieken en beleids- en beslissingsprocessen. Binnen de studie spelen rechtswetenschap, economie, politicologie en sociologie een belangrijke rol.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 9
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000
Studenten aantal: 28

Master Research in Public Administration and Organizational Science (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Research in Public Administration and Organizational Science (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Research in Public Administration and Organizational Science (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht
Erasmus Universiteit Rotterdam
Tilburg University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud