Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Public Management and Public Policy

WO International Public Management and Public Policy

Binnen de studie International Public Management and Public Policy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Public Management and Public Policy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Public Management and Public Policy-gerelateerde opleidingen.

Master International Public Management and Public Policy

De universitaire masterstudie International Public Management and Public Policy is gericht op het openbaar bestuur en beleid in een wereld met gezamenlijke problemen. Het overheidsbeleid is internationaal gegaan: organisaties zoals de EU, de VN en de Wereldbank worden steeds belangrijker. Je leert de theorieën, concepten en vaardigheden die je nodig hebt om effectief te werken in een tijd van toenemende internationalisering.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 58
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 58.000

Master International Public Management and Public Policy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Public Management and Public Policy opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Public Management and Public Policy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud