Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Public and Non-profit Management

WO Executive Master of Public and Non-profit Management

Binnen de studie Executive Master of Public and Non-profit Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Public and Non-profit Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Public and Non-profit Management-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Public and Non-profit Management

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Public and Non-profit Management richt zich op het aanreiken van de nieuwste kennis en inzichten uit diverse wetenschapsgebieden: de focus ligt op praktische relevantie en toepasbaarheid. De studie brengt een fundamentele en vaak verrassende heroriëntatie teweeg op de eigen werkkring: 'van binnen naar buiten kijken'. Verkrijgen van inzicht in de interne organisatie en cultuur enerzijds en de externe organisatie en structuur van de sector anderzijds staat centraal. Deelnemers leren van buiten de organisatie naar binnen te kijken door de ogen van de stakeholders: zij leren object- en veranderingsgeoriënteerd te zijn. Samenwerken met en leren van managers uit verschillende sectoren in een open en kritische sfeer. Uitgedaagd worden om na te denken over de langere termijn ontwikkelingen in hun organisatie en de gevolgen daarvan voor hun (persoonlijke) positie als manager.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Public and Non-profit Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Public and Non-profit Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Public and Non-profit Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society
TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud