Studiegids » wo » WO Opleidingen » Executive Master of Public and Non-profit Management (Master) – TIAS School for Business and Society – Utrecht

Executive Master of Public and Non-profit Management (Master) – TIAS School for Business and Society – Utrecht

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Public and Non-profit Management richt zich op het aanreiken van de nieuwste kennis en inzichten uit diverse wetenschapsgebieden: de focus ligt op praktische relevantie en toepasbaarheid. De studie brengt een fundamentele en vaak verrassende heroriëntatie teweeg op de eigen werkkring: ‘van binnen naar buiten kijken’. Verkrijgen van inzicht in de interne organisatie en cultuur enerzijds en de externe organisatie en structuur van de sector anderzijds staat centraal. Deelnemers leren van buiten de organisatie naar binnen te kijken door de ogen van de stakeholders: zij leren object- en veranderingsgeoriënteerd te zijn. Samenwerken met en leren van managers uit verschillende sectoren in een open en kritische sfeer. Uitgedaagd worden om na te denken over de langere termijn ontwikkelingen in hun organisatie en de gevolgen daarvan voor hun (persoonlijke) positie als manager.

TIAS School for Business and Society, Utrecht

Deze opleiding kun je volgen bij TIAS School for Business and Society, Utrecht in Utrecht.

  • Niveau: WO opleiding
  • Soort opleiding: WO-Master
  • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd
  • Titel: Master of Science
8.4
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 21 studenten gestemd op de opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management. Waarvan er 4.8% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 9.5% een 3, 42.9% een 4 en tot slot heeft 42.9% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 8.4 / 10
  • Sfeer 9.1 / 10
  • Docenten 8.3 / 10
  • Studiebegeleiding 8.3 / 10
  • Toetsing en informatie 7.5 / 10
  • Studiefaciliteiten 8.9 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 4.8%
2 / 5 0.0%
3 / 5 9.5%
4 / 5 42.9%
5 / 5 42.9%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Executive Master of Public and Non-profit Management van TIAS School for Business and Society in Utrecht achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Executive Master of Public and Non-profit Management dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Executive Master of Public and Non-profit Management Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Executive Master of Public and Non-profit Management. Heb je zelf ook ervaring met Executive Master of Public and Non-profit Management van TIAS School for Business and Society, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management (deeltijd) in Utrecht de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Utrecht!

Veelgestelde Vragen over Executive Master of Public and Non-profit Management

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Executive Master of Public and Non-profit Management te volgen bij TIAS School for Business and Society:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management volgen?

De opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management kun je onder andere bij TIAS School for Business and Society in Utrecht volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management?

De opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management van TIAS School for Business and Society kreeg in 2023 het cijfer 8.4.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Utrecht

Adresgegevens

Kroonstraat 50
3511 RC, Utrecht
Utrecht
 op Facebook op Twitter op LinkedIn op YouTube

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:02.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud