Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Data Science (joint degree)

WO Data Science (joint degree)

Binnen de studie Data Science (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Data Science (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Data Science (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Data Science (joint degree)

De wo bachelorstudie Data Science is een Engelstalige studie die gericht is op de interactie tussen mens en techniek, programmeren, trendanalyse, recht en big data. Je leert grote hoeveelheden data te analyseren en daaruit trends te signaleren voor bedrijven, overheidsinstellingen en non profit organisaties. Naast de technische kant ben je voornamelijk bezig met maatschappelijke vraagstukken die Data Science oproept. Denk hierbij aan juridische, sociale, ethische en zakelijke kwesties.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 182
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 182.000
Studenten aantal: 511

Bachelor Data Science (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Data Science (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Data Science (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud