Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Strategic Product Design

WO Strategic Product Design

Binnen de studie Strategic Product Design zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Strategic Product Design wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Strategic Product Design-gerelateerde opleidingen.

Master Strategic Product Design

De universitaire masterstudie Strategic Product Design is een voortzetting en verdieping van de bachelorstudie Industrieel Ontwerpen. De studie is gericht op de strategische fase van de productontwikkeling, waarin een bedrijf bedenkt welke nieuwe richtingen op te gaan o.b.v. hun bestaande portfolio en een diepgaande marktanalyse. In deze bedrijfskundige georiënteerde ontwerpstudie zijn ontwerpvaardigheden onontbeerlijk in vakken als Brand and Productstrategy, New Product Commercialisation en Context and Conceptualisation.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 89
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 89.000
Studenten aantal: 294

Master Strategic Product Design opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Strategic Product Design opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Strategic Product Design-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud