Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Offshore and Dredging Engineering

WO Offshore and Dredging Engineering

Binnen de studie Offshore and Dredging Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Offshore and Dredging Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Offshore and Dredging Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Offshore and Dredging Engineering

De universitaire masterstudie Offshore Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het leren ontwerpen van bijvoorbeeld drijvende platformen voor de olie- en gasindustrie, onderzeese pijpleidingen en andere onderwater apparatuur. Offshore Engineering is multi-disciplinair en omvat werktuigbouwkunde, civiele techniek, maritieme techniek en ook economische en milieutechnische aspecten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 46
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 46.000
Studenten aantal: 199

Master Offshore and Dredging Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Offshore and Dredging Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Offshore and Dredging Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud