Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Urban Management and Development (MSc)

WO Urban Management and Development (MSc)

Binnen de studie Urban Management and Development (MSc) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Urban Management and Development (MSc) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Urban Management and Development (MSc)-gerelateerde opleidingen.

Master Urban Management and Development (MSc)

De postinitiële masterstudie (wo) Urban Management and Development is gericht op de mondiale verstedelijking. Je verdiept je bijvoorbeeld in de slechte infrastructuur, overbevolking en armoede. Je probeert oplossingen te bedenken voor de negatieve gevolgen van de toenemende verstedelijking.

Soort opleiding: Master

Master Urban Management and Development (MSc) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Urban Management and Development (MSc) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Urban Management and Development (MSc)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud