Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Nanoscience

WO Nanoscience

Binnen de studie Nanoscience zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Nanoscience wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Nanoscience-gerelateerde opleidingen.

Master Nanoscience

De universitaire masterstudie Nanoscience is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op wetenschappelijk onderzoek op het gebied van nanowetenschap en nanotechnologie. In dit programma komen verschillende aspecten uit onder andere de natuurkunde, scheikunde en moleculaire biologie samen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 9
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000
Studenten aantal: 24

Master Nanoscience opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Nanoscience opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Nanoscience-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud