Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Nanotechnology

WO Nanotechnology

Binnen de studie Nanotechnology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Nanotechnology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Nanotechnology-gerelateerde opleidingen.

Master Nanotechnology

De universitaire masterstudie Nanotechnology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op technologie voor nanostructuren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 14
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 14.000
Studenten aantal: 40

Master Nanotechnology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Nanotechnology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Nanotechnology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud