Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design

WO The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design

Binnen de studie The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design-gerelateerde opleidingen.

Master The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design

De postinitiële masterstudie (wo) Berlage Post-Master in Architecture and Urban Design is een Engelstalige studie die focust op hoe architecten en stedelijke ontwerpers omgaan met een steeds verdergaande globalisering.

Soort opleiding: Master

Master The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design opleidingen

Lijkt het jou interessant om een The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud