Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Sustainable Energy Technology

WO Sustainable Energy Technology

Binnen de studie Sustainable Energy Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sustainable Energy Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sustainable Energy Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Sustainable Energy Technology

De universitaire masterstudie Sustainable Energy Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van alternatieve energiebronnen zoals wind energie, zonne-energie en energie van biomassa. De studie heeft een breed technisch programma gepositioneerd binnen een sociaal, politiek en internationale context.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 215
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 71.667
Studenten aantal: 632

Master Sustainable Energy Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sustainable Energy Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sustainable Energy Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven
Technische Universiteit Delft
Universiteit Twente

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud