Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Water Technology (joint degree)

WO Water Technology (joint degree)

Binnen de studie Water Technology (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Water Technology (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Water Technology (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Master Water Technology (joint degree)

De universitaire masterstudie Water Technology is een voorzetting en verdieping van een bachelorstudie. Water Technology is een multi- en interdisciplinaire master, waarbij kennis van zowel Biotechnologie als Chemical Engineering aan bod komt. In de studie leer je oplossingen te bedenken voor de huidige uitdagingen op het gebied van water waar de samenleving nu voor staat.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 9
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000
Studenten aantal: 26

Master Water Technology (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Water Technology (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Water Technology (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud