Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Technische Bestuurskunde

WO Technische Bestuurskunde

Binnen de studie Technische Bestuurskunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Technische Bestuurskunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Technische Bestuurskunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Technische Bestuurskunde

De universitaire bachelorstudie Technische Bestuurskunde is gericht op de analyse van complexe problemen op het gebied van technische infrastructuren en de daaraan gerelateerde diensten in de maatschappij, zoals systemen voor telecommunicatie, energievoorziening, watermanagement, automobiliteit en openbaar vervoer. Bij dit soort problemen zijn altijd meerdere belanghebbenden betrokken. Daarom doe je naast technische, wiskundige en modelleerkennis ook kennis op van organisatie, management, economie, bestuurskunde en recht.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 316
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 316.000
Studenten aantal: 1064

Bachelor Technische Bestuurskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Technische Bestuurskunde opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Technische Bestuurskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud