Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Beleid, Communicatie en Organisatie

WO Beleid, Communicatie en Organisatie

Binnen de studie Beleid, Communicatie en Organisatie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Beleid, Communicatie en Organisatie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Beleid, Communicatie en Organisatie-gerelateerde opleidingen.

Master Beleid, Communicatie en Organisatie

De universitaire masterstudie Beleid, Communicatie en Organisatie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de werking van sociale processen in organisaties en instellingen. Je bestudeert vraagstukken over informatisering, communicatie, innovatie en management. Denk bijvoorbeeld aan relaties tussen organisaties en de rol van mensen in bedrijven. Hiervoor gebruik je inzichten uit de psychologie, sociologie, bestuurskunde en bedrijfskunde.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 148
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 148.000

Master Beleid, Communicatie en Organisatie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Beleid, Communicatie en Organisatie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Beleid, Communicatie en Organisatie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud