Studiegids » wo » WO Opleidingen » The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design (Master) – Technische Universiteit Delft – Delft

The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design (Master) – Technische Universiteit Delft – Delft

De postinitiële masterstudie (wo) Berlage Post-Master in Architecture and Urban Design is een Engelstalige studie die focust op hoe architecten en stedelijke ontwerpers omgaan met een steeds verdergaande globalisering.

Design projects Theory seminars Lecture series Research colloquia Field work Masterclasses Thesis

Technische Universiteit Delft, Delft

Deze opleiding kun je volgen bij Technische Universiteit Delft, Delft in Delft.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben studenten gestemd op de opleiding The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 0.0% een 3, 0.0% een 4 en tot slot heeft 0.0% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Studiebegeleiding 7.8 / 10
  • Studiefaciliteiten 8.4 / 10


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design van Technische Universiteit Delft in Delft achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design. Heb je zelf ook ervaring met The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design van Technische Universiteit Delft, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design (voltijd) in Delft de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Delft!


Veelgestelde Vragen over The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design te volgen bij Technische Universiteit Delft:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design volgen?

De opleiding The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design kun je onder andere bij Technische Universiteit Delft in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding The Berlage Post-master in Architecture and Urban Design, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Technische Universiteit Delft, vestiging Delft

Adresgegevens

Mekelweg 5
2628 CD, Delft
Zuid-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:04.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen