Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Sterrenkunde

WO Sterrenkunde

Binnen de studie Sterrenkunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sterrenkunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sterrenkunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Sterrenkunde

De universitaire bachelorstudie Sterrenkunde is gericht op de studie van sterren en sterrenstelsels en alle verschijnselen die daarmee verwant zijn. Je bestudeert de natuurkundige processen in het heelal, waarbij vakken als wiskunde en natuurkunde een elementaire plaats innemen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 204
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 103.000
Studenten aantal: 542

Bachelor Sterrenkunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sterrenkunde opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sterrenkunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud