Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Science, Business & Innovation

WO Science, Business & Innovation

Binnen de studie Science, Business & Innovation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Science, Business & Innovation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Science, Business & Innovation-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Science, Business & Innovation

De universitaire bachelorstudie Science, Business & Innovation is gericht op studenten die nadenken over en geïnteresseerd zijn in nieuwe vindingen en concepten, creatieve oplossingen en hoe men nieuwe producten naar de markt kunt brengen. De studie betreft een combinatie van natuurwetenschappen met bedrijfs- en sociale wetenschappen. Er zijn twee studiepaden: Energy Science en Life Science. Je wordt getraind in het begrijpen en beoordelen van vindingen en leert deze nieuwe kennis te vertalen naar ontwikkeling en innovatie van commerciële producten en toepassingen. Je wordt opgeleid tot een professional die bruggen kan slaan tussen het bedrijfsleven en actuele ontwikkelingen in de natuurkunde en farmaceutische wetenschappen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 45
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 45.000
Studenten aantal: 248

Bachelor Science, Business & Innovation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Science, Business & Innovation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Science, Business & Innovation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud