Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Technische Wiskunde

WO Technische Wiskunde

Binnen de studie Technische Wiskunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Technische Wiskunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Technische Wiskunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Technische Wiskunde

De universitaire bachelorstudie Technische Wiskunde is gericht op het ontwerpen en toepassen van wiskundige instrumenten die vooral bestemd zijn voor gebruik in de natuurwetenschappen, het bedrijfsleven en de techniek. Je leert problemen binnen een bepaald vakgebied te vertalen naar wiskundige modellen waarin die problemen worden beschreven en geanalyseerd om tot een goede oplossing te komen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 381
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 95.500
Studenten aantal: 1094

Bachelor Technische Wiskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Technische Wiskunde opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Technische Wiskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Technische Universiteit Delft
Technische Universiteit Eindhoven
Universiteit Twente

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud