Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO System and Network Engineering

WO System and Network Engineering

Binnen de studie System and Network Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in System and Network Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de System and Network Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master System and Network Engineering

De universitaire masterstudie System and Network Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op systeem- en netwerkbeheer. Na deze studie speel je een centrale rol in het efficiënt en effectief functioneren en innoveren van de technische infrastructuur van Nederland. Deze bestaat uit computers, software en netwerken. De functionaliteit, het gebruik en de economische impact van deze infrastructuur neemt snel toe. De afhankelijkheid, de complexiteit en de gevaren van misbruik en mismanagement echter ook. Daarom raak je vertrouwd met de technische details en met de doelstellingen en behoeften van organisaties en de maatschappij.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 34
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 34.000

Master System and Network Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een System and Network Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle System and Network Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen