Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Stochastics and Financial Mathematics

WO Stochastics and Financial Mathematics

Binnen de studie Stochastics and Financial Mathematics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Stochastics and Financial Mathematics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Stochastics and Financial Mathematics-gerelateerde opleidingen.

Master Stochastics and Financial Mathematics

De universitaire masterstudie Stochastics and Financial Mathematics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op processen die aan variatie onderhevig zijn. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in kansberekening en statistiek. Stochastiek speelt hierbij een belangrijke rol. Een voorbeeld van een financieel wiskundige toepassing is het bepalen van de prijzen van opties.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 18
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 18.000
Studenten aantal: 53

Master Stochastics and Financial Mathematics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Stochastics and Financial Mathematics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Stochastics and Financial Mathematics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud