Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Technology and Operations Management

WO Technology and Operations Management

Binnen de studie Technology and Operations Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Technology and Operations Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Technology and Operations Management-gerelateerde opleidingen.

Master Technology and Operations Management

De universitaire masterstudie Technology Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het vernieuwen van technische ontwerp- en productieprocessen. Je leert het effectief managen van een traject dat een technologische innovatie in een organisatie van begin tot eind aflegt. Je leert wetenschappelijke en bedrijfskundige kennis (ondermeer van technologie-investeringen, productieverbetering, productontwikkeling en organisatie & omgeving), methoden en technieken toe te passen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 77
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 77.000

Master Technology and Operations Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Technology and Operations Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Technology and Operations Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud