Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Technische Innovatiewetenschappen

WO Technische Innovatiewetenschappen

Binnen de studie Technische Innovatiewetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Technische Innovatiewetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Technische Innovatiewetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Technische Innovatiewetenschappen

De universitaire bachelorstudie Technische Innovatiewetenschappen is gericht op het succesvol ontwerpen en invoeren van nieuwe technologieën (innovaties). Dit hangt niet alleen af van de kwaliteit en de mogelijkheden van de innovaties, maar ook van het gevoerde beleid en menselijke en maatschappelijke factoren. Daarom doe je naast technische kennis ook kennis op van psychologie, sociologie, economie en recht.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 64
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 64.000
Studenten aantal: 307

Bachelor Technische Innovatiewetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Technische Innovatiewetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Technische Innovatiewetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud