Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Software Engineering

WO Software Engineering

Binnen de studie Software Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Software Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Software Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Software Engineering

De universitaire masterstudie Software Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de rol die software speelt in de ontwikkeling van de techniek en de maatschappij. Je leert state-of-the-art technieken, methoden en vaardigheden die essentieel zijn voor het slagen van projecten voor software engineering.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 69
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 69.000

Master Software Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Software Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Software Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam
Open Universiteit

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen