Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Science

WO Science

Binnen de studie Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Science-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Science

De universitaire bachelorstudie Science is een bètabrede studie, gericht op studenten die zich niet direct willen vastleggen op één discipline. Bij Science leer je hoe je de kennis van verschillende wetenschappen ? biochemie, informatica, scheikunde, wiskunde, natuurkunde ? kunt combineren en hoe je die kennis kunt omzetten in innovatieve oplossingen om onze wereld schoner, veiliger en gezonder te maken.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 24
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 24.000
Studenten aantal: 92

Bachelor Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud