Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Science and Technology of Nuclear Fusion

WO Science and Technology of Nuclear Fusion

Binnen de studie Science and Technology of Nuclear Fusion zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Science and Technology of Nuclear Fusion wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Science and Technology of Nuclear Fusion-gerelateerde opleidingen.

Master Science and Technology of Nuclear Fusion

De universitaire masterstudie Science and Technology of Nuclear Fusion is een voorzetting en verdieping van een bachelorstudie. De tweejarige masterstudie bereidt je voor op het doen van onderzoek in fusie-energie. Het curriculum is interdisciplinair, het combineert elementen van toegepaste natuurkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. De studie is tevens internationaal gericht.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 20
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 20.000
Studenten aantal: 94

Master Science and Technology of Nuclear Fusion opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Science and Technology of Nuclear Fusion opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Science and Technology of Nuclear Fusion-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud