Studiegids » wo » WO Opleidingen » Research in Public Administration and Organizational Science (research) (Master) – Erasmus Universiteit Rotterdam – Rotterdam

Research in Public Administration and Organizational Science (research) (Master) – Erasmus Universiteit Rotterdam – Rotterdam

De universitaire masterstudie Research in Public Administration and Organizational Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de organisatie en werkwijze van het openbaar bestuur en de publieke sector. De studie wordt gekenmerkt door de analyse van maatschappelijke en bestuurlijke problemen, het oplossen van die problemen (onder andere door het juiste beleid te kiezen) en het helpen organiseren van de uitvoering van het beleid. Je leert alles over de organisatie van het openbaar bestuur en de maatschappelijke omgeving, de belangrijkste besturingsmechanismen en -technieken en beleids- en beslissingsprocessen. Binnen de studie spelen rechtswetenschap, economie, politicologie en sociologie een belangrijke rol.

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam in Rotterdam.

  • Collegegeld 2023: € 2314
  • Bekostiging: Overheid
  • Studielast: 120 ECTS

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Research in Public Administration and Organizational Science (research).

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

  • Collegejaar 2023
  • Tarief Wettelijk
  • Bedrag € 2314

Afgestudeerd, en nu?

Er worden geregeld afgestudeerden gevraagd wat zij over enkele punten vinden, na het afronden van hun opleiding Research in Public Administration and Organizational Science (research) (voltijd). Hieronder vind je de resultaten. Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vond en hoeveel jij er aan gehad hebt op de arbeidsmarkt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Kansen op de arbeidsmarkt (landelijke cijfers)

goed

Toekomstige prognose arbeidsmarkt.

hoog

Samenhang baankans met de economie.

hoog

Uitwijkmogelijkheden naar een andere sector.

hoog

Uitwijkmogelijkheden naar een andere beroepsgroep.


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Research in Public Administration and Organizational Science (research) van Erasmus Universiteit Rotterdam in Rotterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Research in Public Administration and Organizational Science (research) dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Research in Public Administration and Organizational Science (research) Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Research in Public Administration and Organizational Science (research). Heb je zelf ook ervaring met Research in Public Administration and Organizational Science (research) van Erasmus Universiteit Rotterdam, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Research in Public Administration and Organizational Science (research) (voltijd) in Rotterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Rotterdam!

Veelgestelde Vragen over Research in Public Administration and Organizational Science (research)

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Research in Public Administration and Organizational Science (research) te volgen bij Erasmus Universiteit Rotterdam:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Research in Public Administration and Organizational Science (research) volgen?

De opleiding Research in Public Administration and Organizational Science (research) kun je onder andere bij Erasmus Universiteit Rotterdam in Rotterdam volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Research in Public Administration and Organizational Science (research)?

Als je de opleiding Research in Public Administration and Organizational Science (research) wil volgen bij Erasmus Universiteit Rotterdam, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Research in Public Administration and Organizational Science (research), dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Erasmus Universiteit Rotterdam, vestiging Rotterdam

Adresgegevens

Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA, Rotterdam
Zuid-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:04.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud