Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Publiekrecht

WO Publiekrecht

Binnen de studie Publiekrecht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Publiekrecht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Publiekrecht-gerelateerde opleidingen.

Master Publiekrecht

De universitaire masterstudie Publiekrecht is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van de democratische rechtsstaat. Je legt de nadruk op het strafrecht of op het staats- en bestuursrecht.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 148
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 148.000

Master Publiekrecht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Publiekrecht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Publiekrecht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud