Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Public Policy and Human Development

WO Public Policy and Human Development

Binnen de studie Public Policy and Human Development zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Public Policy and Human Development wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Public Policy and Human Development-gerelateerde opleidingen.

Master Public Policy and Human Development

De universitaire masterstudie Public Policy and Human Development is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie legt de nadruk op het verband tussen publiek beleid en besluitvormingsprocessen. Je leert hoe je via een beleidsanalytische benadering, de kwaliteit van het beleid van publieke overheden en private organisaties kunt ondersteunen en verbeteren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 57
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 57.000

Master Public Policy and Human Development opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Public Policy and Human Development opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Public Policy and Human Development-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud