Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Public International Law

WO Public International Law

Binnen de studie Public International Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Public International Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Public International Law-gerelateerde opleidingen.

Master Public International Law

De universitaire masterstudie Public International Law is gericht op het bestuderen van de algemene structuur en beginselen van het internationale publiekrecht. Daarnaast kun je je specialiseren in disciplines uiteenlopend van internationale vrede en veiligheid, mensenrechten en internationaal humanitair recht tot het internationaal milieurecht en het recht van de zee.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 190
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 95.000

Master Public International Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Public International Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Public International Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud