Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Political Science

WO Political Science

Binnen de studie Political Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Political Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Political Science-gerelateerde opleidingen.

Master Political Science

De universitaire masterstudie Political Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op internationale betrekkingen en de vergelijkende studie van politieke stelsels. Kennis hiervan is van groot belang, omdat politiek steeds vaker de grenzen van landen overschrijdt. Denk bijvoorbeeld aan de mensenrechten en de internationale milieuproblematiek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 257
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 64.250

Master Political Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Political Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Political Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Vrije Universiteit Amsterdam
Universiteit Leiden
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud