Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Physics

WO Physics

Binnen de studie Physics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Physics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Physics-gerelateerde opleidingen.

Master Physics

De universitaire masterstudie Physics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van natuurkundige wetten en processen. Je besteedt bijvoorbeeld aandacht aan kwantum veldentheorie, statistische mechanica of theoretische vaste stof fysica.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 172
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 57.333
Studenten aantal: 451

Master Physics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Physics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Physics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud