Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Physics and Astronomy

WO Physics and Astronomy

Binnen de studie Physics and Astronomy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Physics and Astronomy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Physics and Astronomy-gerelateerde opleidingen.

Master Physics and Astronomy

De universitaire masterstudie Natuur- en Sterrenkunde is een voortzetting en verdieping van de bachelorstudie Natuur- en sterrenkunde. De studie voorziet de studenten van kennis en vaardigheden met betrekking tot de natuur- en sterrenkunde, zodat ze worden voorbereid op een toekomstig beroep als onderzoeker, communicatie-expert, docent of onderzoeksmanager.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 239
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 119.500
Studenten aantal: 660

Master Physics and Astronomy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Physics and Astronomy opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Physics and Astronomy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud