Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Parallel and Distributed Computer Systems

WO Parallel and Distributed Computer Systems

Binnen de studie Parallel and Distributed Computer Systems zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Parallel and Distributed Computer Systems wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Parallel and Distributed Computer Systems-gerelateerde opleidingen.

Master Parallel and Distributed Computer Systems

De universitaire masterstudie Parallel and Distributed Computer Systems is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op parallelle en gedistribueerde systemen die bestaan uit een groot aantal met elkaar verbonden computers. Parallelle systemen worden gebruikt om bijzonder rekenintensieve problemen op te lossen. Gedistribueerde systemen geven gebruikers (geografisch verspreide) toegang tot dezelfde data en rekenfaciliteiten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 16
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.000
Studenten aantal: 36

Master Parallel and Distributed Computer Systems opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Parallel and Distributed Computer Systems opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Parallel and Distributed Computer Systems-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud