Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Organization Studies

WO Organization Studies

Binnen de studie Organization Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Organization Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Organization Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Organization Studies

De universitaire masterstudie Organisation Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de vraag hoe organisaties kunnen omgaan met de complexiteit en dynamiek binnen organisaties en organisatienetwerken. Bij complexiteit gaat het er om de complexe relaties tussen mensen, groepen, organisaties en netwerken zo vorm te geven dat een organisatie goed functioneert. Dynamiek heeft betrekking op veranderingen in de omgeving die de koers van de organisatie kunnen beïnvloeden. De manier waarop een organisatie hiermee omgaat, bepaalt voor een belangrijk deel de resultaten van het bedrijf.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 95
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 95.000

Master Organization Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Organization Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Organization Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud