Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Organisatiewetenschappen

WO Organisatiewetenschappen

Binnen de studie Organisatiewetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Organisatiewetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Organisatiewetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Organisatiewetenschappen

De universitaire bachelorstudie Organisatiewetenschappen is gericht op beleid, organisatie en management. Je werkt vanuit een sociaal-wetenschappelijk perspectief, waarbij vakken als sociologie en psychologie de basis vormen. Verder rich je je op (het beleid van) organisaties in hun maatschappelijke omgeving en op samenwerkingsvormen tussen organisaties. Het accent ligt daarbij op het bedrijfsleven, maar ook non-profitorganisaties in de semi-publieke of publieke sector komen aan bod.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 169
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 169.000
Studenten aantal: 562

Bachelor Organisatiewetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Organisatiewetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Organisatiewetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud