Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Ondernemingsrecht

WO Ondernemingsrecht

Binnen de studie Ondernemingsrecht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Ondernemingsrecht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Ondernemingsrecht-gerelateerde opleidingen.

Master Ondernemingsrecht

De universitaire masterstudie Ondernemingsrecht is gericht op studenten die interesse hebben in zowel de juridische als de ondernemingswereld. Je leert vanuit een juridisch perspectief ondernemingsrechtelijke vraagstukken op te lossen. De nadruk ligt op zowel ondernemings- als financieel recht. De master combineert een academische basis met een sterke blik op de praktijk.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 147
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 49.000

Master Ondernemingsrecht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Ondernemingsrecht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Ondernemingsrecht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam
Vrije Universiteit Amsterdam
Tilburg University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud