Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Onderneming en Recht (research)

WO Onderneming en Recht (research)

Binnen de studie Onderneming en Recht (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Onderneming en Recht (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Onderneming en Recht (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Onderneming en Recht (research)

De universitaire masterstudie Onderneming en Recht (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op het ondernemingsgerichte privaatrecht. Je doet werkervaring op in de rechtspraktijk en verricht onderzoeken in opdracht van een advocatenkantoor, onderzoeksinstituut of bedrijf.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 7
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 7.000
Studenten aantal: 18

Master Onderneming en Recht (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Onderneming en Recht (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Onderneming en Recht (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud