Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Natuurwetenschappen en Bedrijf

WO Natuurwetenschappen en Bedrijf

Binnen de studie Natuurwetenschappen en Bedrijf zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Natuurwetenschappen en Bedrijf wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Natuurwetenschappen en Bedrijf-gerelateerde opleidingen.

Master Natuurwetenschappen en Bedrijf

Je combineert een vakinhoudelijke master met het behalen van je eerstegraads lesbevoegdheid in een van de bètavakken. De master bereidt je voor op een loopbaan in het onderwijs of in de communicatie over natuurwetenschappen. Je leert je passie voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde, informatica of ontwerpen creatief in te zetten voor leerlingen, scholen en de maatschappij.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 36
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 36.000
Studenten aantal: 148

Master Natuurwetenschappen en Bedrijf opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Natuurwetenschappen en Bedrijf opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Natuurwetenschappen en Bedrijf-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud